Hyvää joulua ja kiitokset kuluneesta vuodesta

Syksy on ollut varsin vauhdikas. Hulevesiaiheinen gradu etenee huimaa vauhtia, ja aihe on superkiinnostava, ja koen, että sillä on merkitystä ihan käytännön tasolla. Kiitokset myös minua tällä jo kuljetulla matkalla opastaneille – teidän ansiostanne ymmärrän ehkä taas himppasen paremmin omia vahvuuksiani, ja muistan, miksi rakastan tätä alaa.

Tänä vuonna on kuitenkin tullut tehtyä paljon muitakin jänniä työjuttuja, suorastaan mullistavia. Näistä jutuista en saa sen enempää kertoa – mutta on ollut hienoa olla mukana kehittämässä laadukkaita, kotimaisia tuotteita. Ja homma toivottavasti jatkuu vielä ensi vuoden puolella, vähän erilaisissa merkeissä, uusien haasteiden parissa. Nämä mahdollisuudet ovat niin siistejä! Kiitos siitä, että olen päässyt mukaan.

Kiitos myös Turun seudun agilityurheilijoille uusista mahdollisuuksista, valtavasta määrästä kokemusta ja mahtavista tyypeistä, joihin olen saanut tutustua. Tämä matka on vasta aluillaan, ja uusilla kujeilla jatketaan heti vuodenvaihteen jälkeen jälleen yhden alkeiskurssin merkeissä. Sinne näytti olevan muuten vielä yksi vapaa paikka 😉

Lisäksi haluan kiittää perhettä ja ystäviä siitä, että olette jaksaneet kanssani jälleen yhden hullunmyllyvuoden. Mehut alkavat olla kuitenkin loppu, ja seuraavat pari viikkoa voidaan nautiskella yhteisestä, kiireettömästä ajasta.

Ensi vuonna jatketaan taas entistä paremmilla energioilla. Olette tärkeitä, jokainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.