Butterfly-effect

Vietin jälleen aamulenkkini kuunnellen Sarasvuon höpinöitä. Ja se oli hyvä se, sillä yhteiset aamulenkit valavat uskoa itseen. Tänään puhuttiin markkinoinnista, pienten tekojen ja sanojen merkityksestä. Kuinka tyhjyyteen lausuttu sana muuttuu lauseiksi, lause tarinaksi, ja tarinaan kietoutuu merkitys, joka vie eteenpäin.

Minä jaksan edelleen pohdiskella aktiivisesti oman työurani kulkua, ja miksi en tunnu pääsevän eteenpäin. Uskon itseeni, mutta jokin palikka ei ole paikallaan, kun minun koloni maailmassa ei tunnu löytyvän. Tänään mietin, onko syynä se, että minä piilottelen tarinaani?

Jari kehotti kertomaan tarinaa turhaan niin kauan, että lopulta joku kerroista ei olekaan turha. Minä en kuitenkaan aio jakaa tarinaani kokonaisena tässä, mutta jos haluat sen kuulla, kysy. Kerron kyllä, mikä minusta on tehnyt minut. Jaan itseni kuitenkin vain sellaisten ihmisten kanssa, joita tarinani aidosti kiinnostaa. Siinä, missä Jari antoi meille kolmion, jota voi käyttää työkaluna maailman ymmärtämiseen, minunkin tarinani on työkalu. Lisäksi punon tarinani merkityksiä rivien väliin aina kirjoittaessani – pienistä paloista syntyy yksi, suurempi ja elävä kokonaisuus, minä. Lukemalla kirjoituksiani luet minua. Ja tanssimalla sadetanssia voit olla kanssani yhteydessä, ymmärtää.

Minä jatkan, vaikka tulevaisuus vähintäänkin jännittää, ehkei suoranaisesti pelota. Minä haluan kuulla sinun tarinasi, ottaa kädestä ja löytää oman paikkani. Yhdessä se on meille molemmille helpompaa.

 

Lanka ei ole sukka sellaisenaan – se vaatii työtä ja uudelleen järjestelyä. Ja se alkaa yhdestä langan pätkästä, ensimmäisestä silmukasta.å

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.